Wednesday, July 11, 2012

Horoscop Rac 2013

Horoscop Rac 2013 Anul incepe promitator.

Astrele prevad intalniri interesante si posibilitatea de a te indragosti rapid de cineva nou aparut in viata ta. Persoana in cauza va juca un rol atat de important, incat se intrevad perspective de casatorie. Cei care au deja o relatie se bucura de stabilitate si de multa afectiune. Devii mai putin incapatanat atunci cand iubesti si descoperi noi bucuri alaturi de persoana in cauza, capabila sa-ti ofere siguranta. Incepand cu al doilea trimestru, cuceririle pe care le faci devin tinta invidiilor celor din jur. Vei decide, asadar, sa savurezi victoria in spatele usilor inchise.

 Chiar daca iti iubesti foarte mult partenerul de viata, nu-ti manifesta sentimentele pentru acesta bombardandu-l cu atentii si cadouri costisitoare. Va sti sa aprecieze dragostea ta primind dovezi de iubire care iti afecteaza mai putin bugetul. Iti vei schimba modul de a fi pentru a obtine rezultatele dorite. A doua parte a anului este aducatoare de satisfactii mari, atat pe plan sentimental, cat si erotic. Relatia ta este atat de intensa, incat te scoate din cotidian, oferindu-ti clipe de pasiune intensa.

Te mandresti cu partenerul tau, ale carui calitati te fac fericit. Nu incerca sa preiei intreaga autoritate in cuplu. Reactiile impulsive sunt neindicate. Ultimele luni din an sunt cele mai benefice, pe plan amoros. Astrele influenteaza pozitiv relatia de cuplu si iti aduc mult romantism si fericire. Este o perioada frumoasa, in care ti se pare ca zboara timpul pe nesimtite. Daca inca nu ai pe nimeni, se anunta o intalnire deosebita.