Wednesday, July 11, 2012

Horoscop 2013 Fecioara

Horoscop 2013 Fecioara

In primele luni ale anului, dorintele sau nevoile tale nu corespund cu cele ale partenerului de viata.

Fa tot posibilul pentru a elimina orice neintelegeri. Viata sentimentala devine tumultoasa, plina de crize, certuri, impacari si evenimente neprevazute. Un rol important il va juca atractia sexuala, care se va face simtita intr-un mod acut.

 Este bine sa fii foarte atent cu aceasta relatie, deoarece exista sanse mari sa fie vorba despre persoana care ti-a fost destinata. Din al doilea trimestru al anului, situatia difera, in functie de caz. Daca vrei sa-ti schimbi viata in bine si sa pui capat unei relatii nefericite, astrele te ajuta sa intalnesti o persoana interesanta.

Neintelegerile din trecut, care ies din nou la suprafata, pot fi rezolvate prin comunicare. Ai putea afla lucruri pe care nu le stiai pana acum. Daca ai deja o relatie stabila, te bucuri in continuare de tandrete si intelegere.

Cei singuri cunosc pe cineva care ajunge sa joace un rol important in viata lor. Incepand cu luna iulie, intalnesti oameni care ti se par deosebit de fermecatori, dar care nu merita increderea ta. Invata sa privesti cu atentie actiunile celor din jur, pentru a depista din timp inselaciunile si prefacatoria


. Nu te lasa ispitit de farmecele celor care incearca sa-ti suceasca mintile. Fii mai putin mandru cu persoanele dragi si nu incerca sa intri intr-o competitie inutila.