Monday, June 18, 2012

Horoscop 2013 Taur

In primele luni ale anului 2013 dai apa la moara iluziilor, dependentelor, dezamagirilor, instrainarii, renuntarii sau, pur si simplu, inactivitatii.

 Recuperezi insa spectaculos in iunie 2013, sub patronajul inflacarat al conjunctiei Venus-Marte. Iulie si august 2013 se incadreaza in normal, iar septembrie 2013 este incarcat de senzualitate. Pastreaza-ti insa realismul si fereste-te de tentatia obiectivelor utopice, pentru care nu dispui de suficiente resurse! Luciditatea iti este necesara si in plan financiar.

Evita sa te indatorezi, nu-ti baga banii in investitii fanteziste, ai grija ce negociezi si semnezi, respecta legea si fereste-te de escroci! Daca vrei sa fii fericit in dragoste, trebuie sa intelegi ca nimeni nu este perfect si, prin urmare, trebuie sa inveti sa accepti si sa iubesti oamenii asa cum sunt.

Cu cat esti mai exigent in alegeri, cu atat vei avea mai putine sanse sa cunosti pe cineva. Daca ai deja o relatie, lucrurile se desfasoara dupa cum ti-ai dorit. Din al doilea trimestru, au loc evenimente mai putin placute pentru cei care au deja probleme in relatia de cuplu.

Este important sa eviti de a lua o decizie drastica in aceste momente si sa astepti o zi mai buna. Pentru Taurii care se inteleg bine, lucrurile decurg in continuare fara nimic deosebit. Au parte de liniste si de armonie in relatia de cuplu. Din iulie 2013, ai posibilitatea sa te bucuri de stabilitate, in viata sentimentala, daca stii cum sa faci sa fie lucrurile cat mai simple cu putinta.

Taurii care au deja o relatie nu intampina nicio dificultate. Pentru cei singuri, insa, viata amoroasa se imparte intre impulsurile irationale si nevoia de stabilitate, ceea ce le provoaca mari probleme nativilor.